Followers

Saturday, 10 September 2011

Part 9????

Sedih ke seronok bila bakal menjejak kaki ke semester 9 dalam masa yang sama melengkapkan 4.5 tahun aku di universiti?

Hehehe...enta ar...disebabkan aku part 9 la aku bakal menjejakkan kaki ke tempat dimana aku pernah dilahirkan 23 tahun dulu....insyallah...

Betul kata orang, disebalik sesuatu musibah tersirat suatu hikmah....aku dapat sesuatu yang bukan mudah untuk diperolehi....chewah..hehe

Aku gak rasa nilah hadiah birthday aku yang paling bermakna sepanjang 23 tahun daripada sebuah universiti bernama UiTM 

To all my friends please pray for me that I can completed my bachelor there and will continue with my ACCA if given an opportunity k 

Thank u guys for ur support =) 
My University...Insyallah 


2 comments:

Syara Mohammad said...

hai ashraf...

congratz again dpt join student exchange tu.

btw, kdg2, nak buat mcm mane kalau dah ter-drag waktu belajar.

apa2 pun, jumpa nantilah ye time buat ACCA. =D

Ashraf Zabidi said...

Thanx Syara

Please pray for me k =)

Other Topics