Followers

Monday, 17 May 2010

What Is Nufnang...

Nufnang sebenarnya salah satu cara buat duit termudah bagi bloggers, sambil layan  blog sambil tu dapat duit. Nak tahu caranya?

1. Daftar dengan Nufnang
2. Add blog yang anda mahu menggunakan Nuffnang.

3. Selepas mendaftar klik satu option untuk advertisement, dan copy html yang ada disitu ke dalam blog anda. 

4. Dan pergi ke blog anda, setiap kali ada advertisement keluar klik kat advertisement tu 
(ads x kuar setiap kali, depend to time and it is random) 

5. Setiap kali klik anda akan dapat RM0.25 dan chek akan dihantar kepada anda selepas jumlah akaun anda mencecah RM50. 

* Sebenarnya Syaffiq yang ajar saya buat akaun ni sebab saya suka berblogging dalam menyampaikan informasi kat orang lain boleh wat duit. Tapi depend la kalau cam blog fakulti or blog part (dinner) saya tak letak nufnang coz ia macam conflict of interest je kan.Apepun Tq Syaffiq sbb memperkenalkan bende ni kat saya...

1 comment:

HiGHNeSS FiQ said...

uit2..haha..
len kali eja r nama gua btol2..
double F..heheh..
btw, nanti dh leh cash out jgn lupa bt parti..hehe

Other Topics