Followers

Friday, 14 May 2010

A Nightmare On Elm Street At Sunway Pyramid

Semalam sincerely first time g Sunway selama ni lalu je. Kalau citer Furry Vegeance (11 Mei) Nik belanja, Robin Hood (12 Mei) Mirul belanja, this time aku plak yang belanja....tq Acap....haha.
A Nightmare On Elm Street


Citer ni citer seram tapi jadik lawak pulak bila tengok ngan korang....haha. Tengkiu gak Mirul coz belanja Chicken Pox, also tq for the BK ek Nik...

Citer ni ditayang secara rasmi semalam dan on the day gak kami tengok coz sume citer mula lambat and ada budak yang nak kene balik Kota Bharu malam tu....

No comments:

Other Topics