Followers

Tuesday, 4 May 2010

Iron Man 2...

Semalam sempat gak menonton filem yang orang kata Box Office ni dan x lupe gak terima kasih gak bebanyak kepada Syaffiq, Dini, Krol, dan Nik coz wat aku jadik VVIP semalam...haha. Best tol la...tq ar korang. Aku ingatkan best lar citer ni rupe-rupenya.....

Memang x best.... xbest gile kalau x tengok...


Nice audio and aku suka giler coz macam filem ni kutuk Amerika jek...x cayer???? Tengokla sendirik....

2 comments:

HiGHNeSS FiQ said...

acapan:
mmg r nice audio, dh ko ddk krusi vip..
hehehe..

Ashraf Zabidi said...

Cam panggung tu ang yg punye je bila dok depan, weh jom tengok citer Iron Man 3 lak...haha.

Other Topics