Followers

Tuesday, 30 March 2010

Happy 20th Birthday. Birthday Gurl.....


Happy Birthday Birthday Gurl.....

Berapa tingkat kek birthday tadi....

Those are the sms between my sister and me called baby, at the midnight of 28 March 2010, just in a few minutes more my big sister will grow bigger, 20th years old....haha. Sorry coz not back home at the moment coz I have a few tests. Thank for being a good sister....hehe yer le. Apa-apa mesti aku kene lecture dengan dia tapi pas tu aku lecture dia balik so masing-masing jadik lecturer untuk masing2...haha. 

Hope this year more successful than before and your examination result this semester on Science Foundation Program of UiTM allow you to take Dentistry. Pernah gak melawak ngan baby ngan Iqa, "baguih gak ek...abang akauntan, kamu dokter gigi, so Iqa jadik lawyer pun kire ok gak takpun ustazah....hehe".  Nilah kedua-dua adik aku yang menjadi tempat pembulian aku....hehe, almaklumlah yang sulung kene jadi pembuli dan yang kedua dan bongsu kene menjadi yang dibuli so then calllah  nombor talian di Tele Buli dan tengoklah citer buli balik...huah huah. 

Previously, baby nak amek farmasi tapi bila dia fikir balik then nak amek dentistry so it is better la at least for these few years when I'm still in UiTM. Coz farmasi kat Puncak Alam, and quite difficult for to me to get there....dok Shah Alam ni senang sket nak jaga budak ni....haha sape jaga sape ek....

Satu lagi tengkiu gak sebab sms nama accountant general and auditor general of Malaysia kat abang for preparation of the interview and the interview just went fine.

 Tengkiuuuuu.....    

No comments:

Other Topics