Followers

Tuesday, 24 November 2009

Bayar Saman....

Bayar saman???? Biler plak ak kene saman ni...huhu

Sebenarnya ak tlong Halim bayar saman jek sebab dia dah balik Johor so dia mintak ler tlng ak...


Bus Ticket Counters and a Kancil kat tengah2...

Ingatkan sempat ler bayar smalam tapi nak wat camner balik dari KL pun dkat kol 6...maner la bukak kaunter bayaran saman tu...huhu.



Candid Camera....
 
Aku g ngan HF, sape lagi kalau bukan si Afiq ni....memula pi bayar saman dulu pas tu pi Seksyen 17, beli tiket...


At Section 17 Bus Station 

Lesson yang aku dapat arini of course cara2 untuk membayar saman dan tempatnyer. At least, ak taw gak ler kat ne Balai Polis Shah Alam tu katner...haha aper nama orang Shah Alam da.

No comments:

Other Topics