Followers

Tuesday, 18 January 2011

Buzy?

Alhamdulillah, walaupun agak slow tapi sikit demi sikit berjaya gak ar cope dengan subjek part 8 ni, pada aku yang tak berapa pandai nak present ni, art of part 8 ni ada pada presentation. U have to cope with a buzy schedule and u will get better and better as time go. 


Minggu lepas dah pun dijalankan program untuk komuniti dalaman a.k.a "juniors" iaitu Practical Training Experience Sharing dibawah kendalian Aiman, so skang ni fokus to program Tunas Pintar pulak untuk komuniti luar a.k.a bebudak sekolah. Diharapkan usaha yang kami lakukan ni sekurang-kurangnya dinner yang bakal dijalankan mempunyai suatu identiti korporatnya iaitu CSR @ Corporate Social Responsibility. 

Seronok rasanya dapat bekerja dengan orang yang berpengalaman dan ingin mencari pengalaman seperti Aiman, Halim, Jes, Atila, Hani, Tasnim, Azizi, Ikram, Dini, Gloria, Cik, Baidah, Maya, Asma dan beberapa biro2 yang lain. Kadang2 tu kelakar lak bila ada "Organizational Behavior" antara kami. Tapi that is what life learning process =)

Pada aku la kan, art of an event tu terletak pada financial dia...by the financial u know how much per person u need to pay if u do the event for the purpose of profit. Whatever it is hopefully I can cope my buzyness of curricular dengan academic. Tak guna hebat di medan wat2 program tapi di medan akademik hancus. Apa yang lepas, let is past, now think for the future. We are the one who decide what we want in the future..tilll next post =)

4 comments:

nuratiqah said...

same la, busy macam ape je final sem ni kan..takpe2, bertahan! berapa bulan je lg tinggal..keep fighting! :)

shiqin ghazali said...

ex-officio.. mmg sllu bz

Ashraf Zabidi said...

Ex-officio? Mende tu? He3...

bunga said...

yang penting kerjasama..hee...

Other Topics