Followers

Sunday, 18 July 2010

Saya Sayang Awek Saya....


@>~~
khas buat sahabat2 ku...^_^

"kalau suka,jumpalah ibu bapa.Sayangnya tiada siapa yang berani,tanda tak bersedia.kalau tak sedia,kenapa nak bercinta?"

Saya suka tengok jari awek saya...
Cantik betul...
Sungguh! Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other di depan Yang Maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan tudung...
Bukan sebab jeles orang lain tengok .... Tapi takut terbakar dek api neraka

Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...

Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan rindu kat saya...
Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya? Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...
Bahagie nye dapat pakwe macam die...

Saya sedih tengok awek saya .
Selalu pesan macam-macam kat saya... 
"Makan, minum, drive elok-elok ..
Nanti awak sakit saye susah ati " katenya... 
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu aper pun...
Berdosanye saya.... 
saya memang sayang dia...

Nak jumper die .. 
Yang forever punye forever... 
Di dunia dan akhirat terutamanya, 
Janji nak share heaven sama-sama...

Bahagia selamanya... 
Semoga kami saling mengingati, 
Dosa sendiri pun infiniti... 
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...

Semoga kami menginsafi diri... 
Ya Allah ampunkanlah kami.... 
Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...amin^_^

Cinta tu anugerah Allah... Pandai-pandai la kita menjaga nikmat Allah itu ye..

p/s ingatan bersama ❀❀

Sumber: Facebook

No comments:

Other Topics