Followers

Sunday, 9 May 2010

Keperibadian Dari Gambar Rumahmu

 
Rumah Anda mengatakan bahwa Anda harus menjadi pemimpin.
Yer kot....tah la

Anda pandai mencari teman dan ketika tiba saat gembira anda membuat mereka gembira.
Kegembiraan yang sebenar adalah membuat orang lain gembira.


Anda banyak bicara dan bergaul.
a.k.a banyak cakap ke? Kengkadang tu mungkin banyak cakap kot...haha. Tapi kene ingat bila banyak cakap, banyak salahnya, bila banyak salahnya banyak pula dosanya....

Jika Anda memiliki masalah, Anda butuh teman utk berbagi dengan Anda.
Kadang-kadang kongsi dan kadang-kadang tak sebab ada masalah yang kita tak dapat kongsikan dengan orang lain....

Anda adalah orang yang ambisius.
Yup, I'm ambitious but sometimes I did not achieved what I want to...huhu

Anda akan menghindari sendirian,dan mencari pendamping jika memungkinkan.
Boring kot dok sensorang takkan nak cakap ngan "wall", sep baek wall Facebook ada...

Anda suka kegembiraan dan menciptakannya kemanapun Anda pergi.
"Yang penting kita enjoyyy.....", kata Nora Danish dalam citer Puteri TV3...

Anda selalu memiliki rencana di pikiran Anda.
Kehidupan adalah sebuah rencana,rencana yang mana kita merupakan penulisnya andai kata kita tak rencanakan dalam bentuk tulisan maka mungkin hanya cukup menulis rencana di dalam kotak pemikiran....

Anda melihat dunia apa adanya.
Apa-apa je lah....

Pada dasarnya Anda bukan orang yang romantis.
Dasar je kan, tetapi sebaliknya memang romantis pun kan....hahahaha

Dapat dikatakan bahwa orang lain tidak melihat Anda genit.
Genit ke kenit?? Apa bezanyer....tah la x faham

Anda tidak berpikir banyak tentang diri Anda.
"Kebahagiaan orang lain adalah kebahagiaan untuknya", ungkapan dalam Citer Papadom

No comments:

Other Topics