Followers

Thursday, 13 May 2010

Keje Baru...

Sebenarnya cuti2 pas exam ni terasa boring la plak so skarang ni tengah mengusahakan satu blog yang menjual pelbagai jenis produk but the main thing is not for money its more to help others. Sincerely bagitahu produk kat dalam blog ni mahal2....servis yang ditawarkan murah giler for me la kan, "I'm motivated by helping others, not by money because I'm not a materialistic person". 

Klik Disini

So sesape yang nak tengok blog ni boleh la klik kat link atas. One more untuk sesape yang nak mula bisnes dah ada produk sendiri tapi guna modal yang sikit iaitu RM10, contact aku coz aku akan uruskan sume design blog yang penting keje2 update produk yang nak dimasukkan adalah keje anda,k...

Blog ini menawarkan 5 produk dan 5 servis utama. Check it out....okeh

No comments:

Other Topics