Followers

Saturday, 15 May 2010

7 Tempat Melepak Utama Di Ipoh

Home sweet home dah lama rasanya tak balik rumah. 3 bulan lepas kot....huhu. Rindu giler kat bilik aku, rindu kat PS2 aku....haha. Kat Ipoh ni nak kata banyak tempat menarik???? Entah la banyak kot.....

1. Ipoh Parade
Kat sinilah biase men bowling ngan tengok wayang (Golden Screen Cinema) dan kat sini gak banyak kedai2 yg menjadi tumpuan seorang gamers cam aku.....

2. Jaya Jusco
Kalau kata kat Shah Alam, Jaya Jusco Bukit Raja menjadi tempat lepakan utama (ada ke tempat lepakan??..haha) kat Ipoh, Jaya Jusco ni pun lebih kurang jek, bowling ade, wayang ade, tempat2 makan ade.

3. UO
Kat sini menjadi tempat lepak yang ada gak tempat bowling and tempat yang banyak jual enset2 murah....
"so if you are looking for it, you are at the right place"

4. The Store
 Pasaraya The Store ni bersebelahan ngan EconSave so alang2 nak melepak lepak kat due2 tempat ni....haha

5.Lost World Of Tambun & Giant
An interesting place for 'lepak' with family especially family which have small small kid...nice view and infrastructure here which look like Disneyland...(cam je tapi x pun)
Pas penat bleh gi makan kat sini and lepak2 jap before balik yang jauh dia tak sampai 2 km pun dari Lost World tadi...
6. Kompleks Yik Foong
Kat sini tempat yang paling best kalau mencari enset murah, cd2 game, ngan cd2 citer....nampak old school tapi barang2 yang ada latest one...

7. Gerbang Malam
 Tempat ni lebih kurang cam UpTown kat Shah Alam, sincerely UpTown one of my fav place to lepak-lepak...haha.Nak cari aksesori, jeans, minyak wangi and cam2 lagi ade kat sini, pirate-pirate accessories....haha

No comments:

Other Topics