Followers

Friday, 30 April 2010

Tingginya Nilai 100 Dirham...

Ni duit yang abah bagi time dia kerja kat Dubai dulu 100 Dirham UAE. Duit ni selalu jek aku simpan dalam dompet dan tak pernah terfikir nak tukar. Dan dalam fikiran aku satu jek, nilah saluran terakhir aku akan gunakan andai kata takde duit sesangat tapi alhamdulillah sehingga kini belum lagi mengalami masalah yang serius dan nauzubillah janganlah perkara tu berlaku yang menyebabkan aku terpaksa tukar duit ini. 

Duit ni bernilai hampir RM100 andaikata ditukarkan matawang Malaysia.Tak tahu la pulak lepas ni abah akan ke sana lagi atau tak tapi yang pentingnya once dah mendapat benda yang bernilai it is really hard for me to waste it. Mungkin nilai dia tak berapa besar bagi sebilangan orang tapi sebenarnya tanda ingatan tu adalah lebih penting dari segalanya.

No comments:

Other Topics