Followers

Tuesday, 27 April 2010

Kes Tembak Remaja 15 Tahun Dan Kaitannya Dengan Aku

Remaja diatas telah ditembak oleh seorang anggota polis yang kini ditukarkan melakukan kerja-kerja pejabat. Menurut akhbar dia disyaki terlibat dalam kes samun dan beberapa senjata berbahaya dijumpai di dalam kenderaan yang dipandunya. Pada malam tersebut, dia memandu kereta secara berbahaya dan dicurigai di Jalan 11/2G Seksyen 11, Shah Alam Selangor. dan akhirnya polis terpaksa menembaknya akibat cubaan merempuh anggota-anggota polis berkenaan.

Sebenarnya kes ni mirip macam pernah aku lalui macam yang dah aku tulis dulu masa kes kat round about depan UiTM, dua bulan lepas, memang time tu pemandu tu cuba untuk merempuh polis dan polis menembaknya walaupun x kene so sekarang ni bezanya kalau dalam pos tu aku tak berapa yakin whether peluru yang polis guna tu betul or tak, so sekarang ni konpem betul. Peluru yang digunakan tu adalah peluru hidup dan bukannya peluru yang digunakan untuk mengertak. Huish....maknanya kemungkinan besar mamat try untuk tangkap tu memang sangat-sangat berbahaya la.....huhu.

No comments:

Other Topics