Followers

Tuesday, 20 April 2010

Kenangan Explorace Di Lumut

Awal pagi tadi, Azam (MassCom) tag gambar ni, tengkiu very much. Time ni time aku jadik fasi untuk program OM5&Kursus PM MMS Disember 2009. Sebenarnya banyak cerita disebalik Explorace ni macam-macam konflik ada, marah, suka, sedih, menangis dan sebagainya. Disebabkan suatu perkara kecil, ada yang menjadi mangsa. Memang best dengan group ni, bayangkan kat Lumut tu berjalan bebudak ni kene payungkan.....haha cam kejam pun ada tapi nak wat camna have to be. 

Walaupun dari awal kami lead tapi di checkpoint yang terakhir iaitu checkpoint membuat layang-layang dan ketupat, terkantoi di situ sebab wat lelayang yang tak leh terbang. Mereka agak kecewa time pengumuman pemenang masa majlis penutup KPMMS (Kursus PM MMS) namun aku kata kat diaorang betapa "you have put your best effort on it, never give up let it be a beginning and not the ending....", cam kata-kata motivasi ala-ala Dr Fazillah Kamsah gitu...haha. 

So now the people that I assisted before now be one of the 50 student representative council of UiTM, which really make me proud of you. Cayalah....and contribute as much as u can in the post where you are coz opportunity will not come to us everyday and never be proud of the post where you are coz students are the one who elect you. Regards....


No comments:

Other Topics