Followers

Thursday, 8 April 2010

Dinner Nasi Arab....

Alhamdulillah sebenarnya dah lama jugak x menjamah nasi arab ni dan kali terakhir makan nasi ini adalah semasa di Restoran Uzbekistan di Incheon, Korea dulu yang pada masa tu kalau tak silap harganya 6000won (1000won=RM2.90 pada masa tu). 

Nasi Arab

Sebenarnya tak rancang pun untuk makan nasi arab malam ni, tapi alang-alang dah member rumah, Razi nak belikan alhamdulillah la. Tapi mahal gak harganya...RM10. Nak kata kenyang memang kenyang, ayam dia pun besar. Kalau nak tahu, kebanyakkannya Pak Arab memang makan banyak...bukan mengata atau mengutuk tetapi memang sudah menjadi budaya mereka rasanya. 

Jadi tidak hairanlah kenapa kebanyakan Pak-pak Arab berbadan besar...(bukan dua,k...hehe). Tadi pun makan nasi arab ni tapau jek sebab malas nak kuar sebab ada keje. Maybe next time kot boleh ke Seksyen 7 untuk makan kat Restoran tu sambil mendengar lagu-lagu Arab. Insyallah.  

No comments:

Other Topics