Followers

Friday, 26 March 2010

Training Kereta, Test CRG, FAR, Mesyuarat Dinner & Interview.....

Esok awal-awal pagi dalam kol 8, ak akan menyambung balik training kereta yang mana dah hampir 2 bulan aku tinggalkan disebabkan beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan. Ikotkan perancangan, hujung tahun lepas dah dapat lesen...huhu. Kita merancang, Allah menentukan....

Andai kata training kereta esok berjalan lancar, Isnin ni akan ada QTI test with JPJ hopefully the test will be conducted at the evening coz I have an interview in the morning (BEL499). Dengan Fail portfolio tak siap lagi....huhu entah le. 


Ahad ni plak, ada dua test....12.00 hingga 1.30 petang paper CRG while 2.00 to 4.00 Far pulak..dekat giler kan waktu dia...huhu. Pas abeh je paper, ade mesyuarat pembentukan sekretariat dinner. And kalau sempat petang tu akan training untuk competition 4 aribulan ni....menang bukan target kami tapi sekadar enjoy yourself menjadi pegangan...hehe.

Okeh ler, nak sambung wat CRG......

So to all my readers that will take both papers I want to say Good Luck and May God bless us...aminnn...

No comments:

Other Topics