Followers

Friday, 19 March 2010

Second Performance.....

The picture above is the picture taken during my song of My Way during Malam Watikah SAF Kepimpinan Fakulti Perakaunan UiTM Malaysia. Actually it is the second performance for faculty which the first one I did it during Hari Kecemerlangan Fakulti sem lepas. Time tu aku nek pentas ngan Krol, seram sejuk gak kaki tapi sampai kan aku duduk kat ceruk pentas. But this time, x rasa apa2 plak.....(Baca Bukan Riak Tapi Maybe Enhancement Of Confidence). Kalau lagu tu diputarkan dua kali pun aku bleh nyanyi....hehe insyallah. 
  
Kumpulan Nasyid SafWa

 
Aiman And Erin during rehersal at Dewan Kuliah B, Menara S&T


Before The Program....
Menyingkap lagu My Way yang pernah dinyanyikan oleh Frank Sinatra, Elvis ngan Robbie William ni sebenarnya lagu ni memang ada kaitan dengan aku, I am the type of person who always want to do things in different ways and in my way so the title of My Way really suit with it.

Gimik Perasmian ngan James Bond...idea Fana nih...

 
Meja VIP....MPP ngan Mantan....aku insist untuk duduk di meja VIP sebab nak praktis b4 nek ke pentas and as biro program kene lari2 kot...tu yang kalau perasan aku ada pakai bunga cam Mirul time perform

Semangat giler Mirul bagi Ucap tama dia....haha cayalah Mirul.

Cam Korean la plak.....haha
Actually during the performance I didn't took dinner that served and I just take it after the performance, naseb bek bebudak kat meja aku tu x makan banyak so pas performance bleh aku melantak bebanyak....hehe yer ke. By the way I shared the table with Din, Halim, Erin, Fiqul, Hazwan and Dinie. Sedap gak, tapi yang aku paling suka daging lamb dia tu har...but I didn;t took the prawn not coz x sedap but coz I am a type of person who not mixed Foods from the sea with the land...haha btoi ker term tu. Pendek kata aku x makan lar benda yang bercampur antara makanan darat dan laut ni....it is important for our body.

Huish bahaye betul bebudak ni bwak senapang lak datang dinner...haha

After jek performance, aku ngan geng Program...Nisa & Syafiq went to search for Associations' Presidents and Ex-Presidents or Ex-President Rep...hehe, to inform them that they need climb up the stage for 'Baton Passing' Session.

Mantan Setiausaha Agung ngan Bendahari Kehormat SMF 0910....tima kaseh Fiq ngan Tim

For me, I'm satisfied with this program and to all the committees and all the times we wasted for rehearsal are paid back, tunggulah trip kita nanti ek....nak g mane? Perancis ke Korea.....haha

Cayalah korang....tunggu kita nyer trip ek....hehe sori cancel aritu

Sumber Gambar: Khal....tq very much...u have did a good job as technician...with Aiman, A Nikonian....haha

No comments:

Other Topics