Followers

Friday, 12 March 2010

I decide for just a song instead of two....

Lepas fikir panjang....kot, aku pun decide untuk nyanyi satu lagu jek malam esok iaitu my way. Sebab tah bleh cam x sehat plak ni, suara plak2 garau2 jek ni, biasenyer suara macam Robbie William tapi dua tiga hari ni cam Doremon jek suara. So 1 lagu pun jadik ar, sebab esok pun aku akan jadi flow manager,so to make the flow run smooth I decided to give up one song and give the songs to my members. 

Malam ni ada rehersal....hahahahahah abeh la yang datang sok menangis ar biler aku nyanyi sebab merosakkan lagu...ha..ha...ha.

Esok pagi ada rehersal gak and nak decorate dewan kat KGSAAS tu dan kalau ada masa nak perform ar, kalau bleh ar. 

It ends until now, to all my readers have a nice day and "bonjour".

No comments:

Other Topics