Followers

Tuesday, 29 December 2009

Amanat Naib Canselor......

Sekarang hampir jam 3.30 pagi, aku masih kat bilik gerakan pusat Minggu Mesra Siswa untuk menyiapkan tugasan aku sebagai biro program untuk tag kerusi VVIP, VIP, pegawai-pegawai eksekutif, dekan2 dan macam2 lagi la untuk Slot Amanat VC dalam kul 9 pagi esok.


Naib Canselor UiTM 

Aish, entah lar esok ni bleh bangun ke dak, kalau x bangun awal sok maknanye sok kerusi2 takkan ditag dan maybe akan menimbulkan masalah kat usher2 yang bertugas. Aku sebenarnya dalam biro program ni still new lagi, lagi lagi program yang besar macam MMS ni tapi aku kalau boleh nak bermula dari bawah as PM dalam biro membiro ni. Yer la, ak pasti lagi banyak ak akan dapat kalau aku bermula dari bawah, bukan per...kalau bermula dari bawah bila kita diatas tugas memberi arahan akan menjadi senang tapi kalau dah mula2 diatas, proses pembelajaran masih boleh diteruskan tapi pengalaman yang dilalui bukan seperti yang dibawah.

That is why, people always said "back to your root", when you feel that you not know where you want to go.
Ok until next post, goodbye.

Salam.

1 comment:

najat said...

setuju dgan kenyataan terakhir

Other Topics