Followers

Sunday, 8 November 2009

BATMAN singgah bilik aku.....


Batman singgah bilik

Kalau korang baca tajuk kat atas mesti korang x cayer kan tapi itulah realitinya. Datang bilik aku pagi-pagi seawal kul 10 pagi dok belakang loker aku, malam baru keluar balik. Korang tau apa aku rasa bila tengok Batman.....punyer adik tu, comel la plak kelawor ni...haha

Kelawar ni jenis yang pemalu lar, cam aku gak...haha. Aku memula nak gak buang keluar kelawar ni tapi pas susah sangat nak kuar, aku pun biarkan ler dia bukan dia susahkan aku pun...haha.

Tapi Batman punyer adik ar....haha

Btw esok aku ader paper third last AIS, 2 hari pas tu MAF...huhu tak cover apa2 lagi. Pas tu aku akan jawab TAX plak selang satu hari pastu.

Hari ni aku post satu kata-kata kat FaceBook aku, aku tulis lebih kurang camni ar.....

"Sometimes we doesn't got what we want and we got what we doesn't want that is what we called fate, qada and qadar from Allah."

Bila aku terfikir balik, memang betul banyak yang aku nak tak kesampaian....aku sebagai manusia biasa kene terima qada dan qadar darinya. Sebab mungkin bukan rezeki aku sekarang, mungkin pada masa depan....apa apapun semuanya telah tertulis sejak azali lagi tapi apapun Allah lebih mengetahui dari kita sebagai manusia yang tidak punya apa.

K ar nak sambung AIS balik.....until next post

Sekian

No comments:

Other Topics