Followers

Sunday, 13 September 2009

PERINTIS MAHASISWA TERBILANG (PERMATE)

PERMATE ni adalah suatu program dimana lebih kepada seperti induction kepada pelajar baru tetapi bersiri yang diadakan oleh ABACCS. Aku telah pun terpilih dan memilih untuk jadik fasilitator dalam program so that aku bleh rapat dengan student part 1 normal trek dan tahu apa masalah yang diaorang hadapi.


Before The Program We Meet All The Facilitator To Give The Module
Fasilitator-fasilitator semasa mesyuarat diadakan
Saya tak setuju, kalau ada yang tak setuju..ahaks
On the program
Fasilitator paling hensem dalam program Permate...haha
Fasi beratur untuk masuk ke DK untuk berkenalan dengan freshies
Keadaan di dalam DK dan gambar terakhir menunjukkan peserta berdiri menyanyikan lagu Gemuruh 
MC Saudari Eriana memperkenalkan menu-menu makanan tengahari yang akan dibelinya kat Seksyen 6
LDK yang diadakan bersama dengan freshies masing-masing
Aku dah lapar, makanan pun dah tersedia apalagi jum kita sapu satu dua..haha

 
Semua AJK & Freshies yang terlibat dalam PERMATE

No comments:

Other Topics