Followers

Saturday, 12 September 2009

Kunjungan Intelektual & Kepimpinan ABACCS 2009

Akhirnya pada ujung minggu 2 aku pun pi la join ABACCS untuk g UUM. Best gak, wakil dari SMF&AFTAS pun ader APACS ader program so diaorang x dapat nak anta wakil. S/U Agong AFTAS, Fiqul ngan Exco Keusahawanan SMF, Fifi wakil untuk persatuan masing-masing.
Dalam bas, bertolak kul 2.30 petang sampai kul 3 pagi...huhu


 
Tempat kami menginap di UUM

Annyonghaseyo To University Inn
 
Ok geng, bwat muka bler....1,2,3

Presiden NOVAC, Saudari apetah lupe lak name...sori Anis
 
Presiden ABACCS, Saudara Halim menyampaikan lagu Sampaikan Salam dendangan Alleycats
 '
Aku plak nyanyi lagu nasyid "Sepohon Kayu" 
  
Sempat gak aku bertapa di Universiti Utara Malaysia
Warga ABACCS & NOVAC pada majlis penutup

 
Weh Alim dah, dah marah plak orang rumah....hahahahaha
 
Susah nak study ni dah ar dok kat belakang, awekz plak kat depan....haha
 
Korang minum satu cawan aku minum satu jug...hehe

No comments:

Other Topics