Followers

Saturday, 12 September 2009

KEM MOTIVASI USAHAWAN PERMATA 2008

Pada 28-30 Disember 2008 yang lepas, aku berpeluang ikut program Kem Motivasi Usahawan Mahasiswa Anjuran Kelab Permata PKNS kat Hotel De Palma kalau x silap kat Seksyen 19, banyak pengisian dan motivasi untuk menjadi usahawan aku dapat.

Dewan Seminar Program 2....bleh tahan lawa gak
Member aku Fahim pun ikut gak...haha dimana ada aku disitu ar ada beliau
The same thing goes to Mamat 3 orang ni...haha Din, Sob & Mirul
Eh camner ko ngan Amin bleh ikut plak Kerol...haha
Dapat kawan baru la plak dari UIA ngan UNISEL
Dalam kursus ni kita bleh apply tender, tapi kalau nak wat tender kenelah wat meting set harga dulu
Tengah melukis sesuatu atas tender yang bakal dihantar, bleh dapat ke tu...haha

  
Presentation....

Bicara tokoh, tah dato apetah nama dia tapi isinya memang cukup mendalam bagi usahawan bumiputera

Dewan makan yang cantik, lawa dan memang the bomb ah..

 
Dok De Palma Hotel, konpom konpom la makan pun standard hotel

Kalau nak tau CEO syarikat ni, yang pakai baju kaler oren tu ha, uish bak kate dia sumer bleh wat duet ah

S/U syarikat tengah tulis autograf atas buku CEO Syarikat 2...haha

 
Abang Fizi, mantan MPP Fakulti Hotel skrang bukak syarikat event management
 

CEO sebenar syarikat tengah hantar tender, bos cam tak lepaih jer tu
Diaorang tengah minum petang, diaorang kater takkan minum jer kut kuih ne



Sebelum balik tangkap gambar dulu ngan awek orang yang aku baru kenal, Mimi...hehe
Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada MPP Fakulti Perakaunan 2007/2008, Saudara Faiz kerana menjemput kami menghadiri program tersebut. Tq ar bos, ader hari buleh balas..haha

No comments:

Other Topics